Wil jij zichtbaar krijgen wat er op ‘de achtergrond’ van invloed is op jou?

Ook al is/was er geen ontmoeting met mij, één naam is al voldoende.

Je kan een zielentekening vragen van:

Jezelf

Je relatie

Je gemeenschap

Je vereniging

Je evenement

Je thuis

Je bedrijf

Je dierbare overledene

Je kan ook een cadeaubon geven, zodat degene aan wie je hem schenkt zelf kan beslissen wat die daarmee wil doen. Een tekening als verrassing is een brug te ver, ik heb toestemming nodig van degene in wiens leven ik kijk.

Deze tekeningen (A4 formaat) krijg je via Messenger of e-mail. Dit kan soms wat tijd nemen. Ik voel in wanneer dit het perfecte moment is en je krijgt bericht als die af is.

Ze bevat vele inzichten, verduidelijkingen, je kernkwaliteiten én hoe je blokkades kan omzetten of overwinnen. Daarna maken we contact of videochat op Messenger, WhatsApp of Skype of Zoom. Dit laatste heeft mijn voorkeur, omdat ik dan alles kan opnemen en doorsturen naar jou via Wetranfer. Je mag het ook zelf opnemen.

Heb je nadien nog vragen dan neem je gewoon nóg een keertje contact op.

Geschiedenis van mijn zielentekeningen

Lang geleden kwam ik per toeval iemand tegen, die een mandala tekende. Ik vroeg of ik dit ook eens mocht proberen. Heel precies probeerde ik er een symmetrische tekening van te maken, maar algauw bleek dit ‘tekenen vanuit mijn hoofd’, hard te botsen met het ‘willen tekenen vanuit mijn hart’. Dus liet ik het eerste los om vervolgens mijn intuïtie te volgen. Al snel ontdekte ik dat elke tekening een uiting was van mijn innerlijke wereld. Zo gauw ze klaar waren, zag ik waar mijn hart vol van was. Ook zag ik helder waar mijn ‘knopen’ zaten én kreeg ik zelfs inzichten die hielpen om me van zware ballast te bevrijden.

Mijn eigen leven, wat ik op dat moment als nog als ‘vrij lastig’ ervoer, werd door allerlei ontmoetingen en gebeurtenissen langzaam getransformeerd en via die tekeningen kreeg ik er zicht op. Wanneer ik er nu nog naar kijk, wordt mijn hart warm en mijn blik mild.

In de loop van de jaren ben ik op allerlei wijzen nog meer intuïtief gaan tekenen en schilderen.
Soms is het een beeld dat ik van iemand ‘door’ krijg.
Soms is het een voorspellende tekening.
Soms is het een beeld van wat er in de wereld omgaat.
Soms is het een beeld van wat de wereld nodig heeft.
Soms is het een ‘Letter tekening’ , bijvoorbeeld voor iemands verjaardag.
Soms komen er woorden te voorschijn.
Soms is het een tekening die ontstaat tijdens een telefoongesprek.
Eigenlijk is er nog steeds een evolutie in stijl zichtbaar.
Tot nu toe zijn het tekeningen op A4 of A5 formaat.

Ik droomde echter al van grotere schilderijen waarbij de originele tekening als basis wordt gebruikt óf misschien wel direct intuïtief.
Later werd ik helemaal blij toen er iemand expliciet vroeg om een tekening die verheldering bracht in zijn of haar ‘zieleroerselen’, gaven, relatie of levensomstandigheden. 

Eerst heb ik heb diverse keren geprobeerd met vrienden en kennissen die duidelijke feedback konden geven. Stuk voor stuk was die feedback lovend, ik werd er soms een beetje verlegen van.
En één keer echter kwamen er in de tekening feiten naar voor die ik moeilijk kon vertellen…. Ik twijfelde maar probeerde het tóch…. ze werden vreemd genoeg niet ‘gehoord’. Het werd anders uitgelegd en bij elke uitleg, vertelde mijn lichaam me, dat die andere uitleg ‘niet klopte’. Ja, dat kan dus gebeuren en ik wil dit hier dan ook schrijven. (Ik lees overal veel succes stories, alsof de rest verborgen moet blijven)

Ondertussen weet ik dus dat mijn tekeningen weergeven hoe iemand ‘zijn of haar wereld bewust én onbewust ervaart’. Vooral het onbewuste kan heel soms weerstand bij een persoon oproepen én later, als we er toch door geraken (of bij een volgend gesprek op verzoek) ook een bevrijd gevoel geven. Met andere woorden: De tekening klopte en de boodschap werd niet ‘gehoord’ tot men er wél aan toe was.

Mijn ervaring nam snel toe, ik heb  veel tekeningen gemaakt voor onbekenden. Als ze de tekening zien en vervolgens mijn verhaal horen, zie ik een veranderende blik. Ik zie een mooie en onbevangen mens voor me. Een mens die stráált! Die voelt zich ‘gezien’. Dit is mijn cadeau wat ik dankbaar ontvang. Wat is er mooier dan te ontdekken dat wat ik doe een verschil maakt voor de wereld rondom.

‘Voorbij de Verbeelding’ e.a. workshops

Creatieve en/of diepgaande inzicht gevende schrijfworkshops workshops in groep op locatie of online.

Privé workshops bij jou of via ZOOM waarbij duidelijk wordt wat écht belangrijk is voor jou. Deze opnames kan je later herbekijken.

Reading met kaarten

Privé legging met de ‘activeer Jouw Eigen Wijze Zelf kaarten (zielentekeningen) via Zoom, Skype, Messenger, of Whatsapp.

Bloem- en kristallezingen

Online of op jouw locatie. Privé of in groep. Info

Laten we samenwerken aan jouw droomleven ver voorbij je blokkades en blinde vlekken.