Donaties

In 2017 heb ik vrijwillig gekozen voor een ander leven. Qua basisbehoeften ben ik een gelukkig mens, ook al heb ik het gewoon verdiend, die zich geen zorgen hoeft te maken.

Voor de rest vermoed ik, dat er maar weinig mensen tevreden zouden zijn met het aantal eurietjes die ik bezit en toch ben ik gelukkiger dan ooit tevoren. Vrijwillige bijdrages in eender welke vorm zijn welkom.

Ik creëer zieletekeningen, relatietekeningen, organisatietekeningen in’t klein en in’t heel groot. Ik geef  je uitleg hierbij. Dat doe ik ook via bloem- en kristallezingen over je blokkades. Ik visualiseer je mogelijke doorbraak en kijk! Dan gebeuren er vaak wonderen. Hetzelfde kan ik doen aan de hand van je interieur of met eender wat we voor handen hebben.

Ik creëer 1001 Happy Circles voor allerlei gelegenheden aan materiaalkosten + vrijwillige bijdrage. Deze hebben ook een positief en rustgevend energetisch effect op de gebeurtenis zelf. Familie bijeenkomsten en zelfs uitvaarten verlopen meer ontspannen.

Bij beiden ervaar ik dat er jaren later nog vol lof over wordt gesproken. Ik hoor ook tot soms meer dan 2 jaar later wat ik betekend heb met mijn creaties en bijbehorende uitleg……, die instant doorkomt als ik erover mag praten. Vaak beseffen mensen pas later welke impact mijn werk heeft.

Dus voor wie zich af vraagt hoe ik financieel rond kom? Tja, de één is financieel krachtig, de ander verdient het evengoed. Sommigen voelen dat ze me achteraf nog extra willen belonen. Zo lukt het mij om dit werk neer te zetten, dankzij gulle giften via Paypal of via de rekening op de foto hieronder. Dank je wel voor je gulheid in reactie op mijn schenking aan jou op Ongewoon Eigen Wijze.