Linken

Mij Facebook pagina

Mijn andere passie:

1001 Happy Circles

Ritueel Bloemwerk

In samenwerking met:

The White Arrow

The White Arrow is het platform van waaruit wij (Juanita & Marijn) jullie heel wat moois aanbieden (concerten, workshops, trainingen, teambuildings, dansavonden, zweethutten, behandelingen, individuele herbronningen, weekendworkshops,…)

Doorheen ons leven  hebben we tal van vormingen genoten en meegewerkt aan vele  projecten die ons dusdanig hebben gevormd en waardoor ons belangrijkste doel is geworden om de mensen geen zand in de ogen te strooien en samen als een witte pijl recht op doel af te gaan.  Geen eindeloze therapieën en spiritueel commercieel cirkeldraaien maar daadwerkelijke stappen ondernemen in je leven, uit je comfortzone komen en er helemaal voor gaan.  Bewegen en transformeren.  

Wij zetten ons met heel ons hart in om jouw geluk naar voor te schuiven.  Spiritiualiteit is jouw geest verankeren in de tijd, jouw dromen uitkristalliseren en ze niet tussen de wolken laten verdrogen. 

& ONDERSTEUNING VAN MEKAARS PROJECTEN

Samenwerking is NODIG! Ik doe wat ik kan in het neerzetten van mijn persoonlijke licht hier op aarde. Om je zo goed mogelijk op je pad te begeleiden, werk ik samen met een aantal zeer competente mensen die ik zeer warm aanbeveel om je te begeleiden op je pad. Hun bevindingen en / of behandelingen zullen een zeer mooie aanvulling zijn op het werk dat ik met jou doe. De verscheidenheid aan verbindingen die we hier doorgeven, is van therapeuten, lichtwerkers, muzikanten, zangers, centra, genezers, ambachtslieden, artsen, sjamanen … Al deze mensen werken net als ik samen met The White Arrow.

De druide

In Stekene heeft iedereen een gevoel van Thuis komen. Hier staat de tijd even stil en velen kunnen even aan de dagelijkse sleur ontsnappen om tot rust te komen en inspiratie op doen om daarna hun reis weer verder te zetten met een hoop nieuwe positieve energie.

Body&Soul

Body & Soul is een zelfsturend en co-creatief festival waar levenskunst en hoogkwalitatieve ervaringen centraal staan. Voor de prijs van één toegangsticket kan je kennismaken met een uniek aanbod.

 

Bezeten door geluiden, klanken en trillingen, leert Dieter van Obberghen op zijn muzikale queeste de kracht van muziek als medium ervaren. Meer en meer beschouwt hij muziek minder als een doel, maar als steun en toeverlaat tijdens het onderweg zijn. Hoe meer ervaring hij verzamelt, hoe meer hij die wil delen met anderen.

Dieter toont zich hier als multi-instrumentalist. Hij bespeelt uitsluitend etnische en andere akoestische instrumenten en gebruikt zijn stem. Zowel ongeboren als pasgeboren en herboren publiek, dus jong en oud, kan hier terecht

Shamballa

De missie van SHAMBALLA is om zowel individuen als groepen de gelegenheid te bieden zich op velerlei wijzen met bezinning , healing, verdieping, bewustwording en innerlijke  groei bezig te houden.
 
 

Met Walk in Balance willen we mensen helpen om een evenwicht te
vinden tussen een gezonde geest in een gezond lichaam.

 
~ Loopbaanbegeleiding
~ Counseling bij burn-out
~ Coaching op didactisch en pedagogisch vlak
 
Lili-ane Beeumen
 
~Intuïtief Harpspel ~+32 479 29 20 21
Mary Anne Radmacher  inspires  • empower • connect
 
 
Universa

Universa vormt een groeiende gemeenschap van mensen die hun krachten en kwaliteiten bundelen om de ontwikkeling van het individu en van het geheel te ondersteunen. Dit bewerkstelligen we door in verbinding te treden en nauw samen te werken. Al doende komen we tot zelfontplooiing en gemeenschapsvorming. Ieder van ons heeft persoonlijke troeven, waarmee we elk op onze eigen unieke manier onszelf en anderen kunnen ondersteunen. Universa wil de vruchtbare grond zijn voor éénieder die zijn of haar persoonlijke passie en essentie wil ontdekken of uitdiepen, en hiermee werkelijk aan de slag wil gaan.

Kortom:
Een open en toegankelijk platform voor mensen die hun passie in de wereld willen brengen.
Een liefdevolle organisatie waarin iedereen zich thuis voelt en kan deelnemen.
Een platform voor zelfontplooiing en bewust-zijn.
Een organisch groeiende organ-isatie.

 
 
En indien je mij wil steunen:
Paypal of: