‘Ja….. Toch!!!’

3 jaar geleden alweer had ik een 365-dagenproject om te leren omgaan met deadlines.
Ik noemde het project ‘AllIliketodothese365days’
Telkens als ik daar aan terug denk herinner ik de me energieboost die ik bijna elke dag kreeg. Nét voor 12 uur iets af hebben, soms geen idee hebben wat ik wilde doen en tóch beginnen én tóch er in slagen.
En toen ik gisteren mijn blog nieuw leven in blies dacht ik: ‘Wil ik nog eens iets soortgelijks doen?’ Wat ik me vooral herinner is de grote hoeveelheid ideeën die er uit voortkwamen. Sommigen wil ik nog altijd beter uitwerken. En soms denk ik ook wel: ‘oude ideeën uitwerken of nieuwe ontwikkelen?’

Vanavond reed ik naar huis en ik voelde me moe.
Dat was 3 jaar geleden ook regelmatig het geval….. en tòch!

Ik dacht ‘EN TOCH?’
‘Ja….. Toch!!!’

Dit is het resultaat:

pioen a (Mobile)

pioen b (Mobile)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s