Openingstijden

Wat mijn pop-up winkeltje betreft…., khad dat idee gisteren bijna opgegeven wegens te veel (werkelijke en energetische) obstakels. Khad het even wat lastig daarmee en ben vrijwel gedurende héél de nacht is slaap/waak fase geweest. Gedurende die nacht kwamen er diverse inzichten en oplossingen.
Vanmorgen werd ik dan na tóch een uurtje slaap wakker, mopperig, tot ik een hartje op de wastafel zag. Gewoon vanzelf ontstaan door de wisselwerking van water en tandpasta.

Ik voelde dankbaar en wist opeens dat ik met minstens 2 gesprekken vanuit ’t hart ook nog de rest van mijn obstakels kon oplossen.
En toen las ik een inspirerende tekst van Katharina Recki.
…..
Ik ontdek bovendien dat mijn innerlijke onrust eerst mag kalmeren. De functie van deze plek is eigenlijk een mix van winkeltje, tentoonstellingsruimte, workshop ruimte, consult ruimte. Geen wonder dat ik dat zelf verwarrend vind. Ik stel de opening nog even uit tot woensdag morgen om mijn plek hierin te vinden.

Gelukkig staat mijn brochure nu op punt. Die kan gedrukt worden, evenals diverse inspiratie kaarten van ingescande werken.

Afspraken maken voor overdag én voor ’s avonds kan al via regenboogvrouwtje(at)gmail. com. Dus kijk maar of je voor deze week al een plekje wil reserveren.

Week 31_edited

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s