Opdrachten

5 beschadigd2 maanden geleden ben ik van een ‘spiritueel juk’ bevrijd wat mijn hele leven negatief heeft beïnvloed op het gebied van sociale contacten.
Daarnaast hing er een (ook spiritueel en generationeel) blok aan mijn been, of was het een kogel met een ketting aan mijn voet. Dit belemmerde mijn daadkracht.
Sinds toen mocht ik ondervinden dat:
– Een goed gesprek ‘oog in oog’ meer oplevert dan communicatie via mail.
– Regelmatige telefoontjes met vrienden inspireren.
– Ik het eindelijk fijn vind om me voluit te verbinden met anderen.
– Ik nog meer kwaliteiten in anderen, maar ook in mezelf, ontdek.
– Ik me vroeger wel héél eenzaam voelde. En zonder ruggensteun. In werkelijkheid was dit absoluut het tegenovergestelde. Maar ik stond mezelf in de weg.
– Ik héél goed aanvoel wat de onderliggende bedoelingen zijn van mensen rondom mij, ook al worden ze niet uitgesproken.
– Ik zeer dicht bij mezelf kan blijven bij mensen die zich met kracht aan me opdringen.
– Allerlei dieren heel graag in mijn buurt zijn.

4 oei

Héél rustig heb ik nu mijn plaats in de wereld in genomen. En een pop-up plekje gecreëerd. Bij iedere stap zorgvuldig gevoeld wat wél of niet ok was om te doen. Soms was ik zelfs een keertje ontmoedigd vanwege een aantal belemmeringen. Zo lang ze niet uitgesproken werden, bleven ze als een muur op mijn pad bestaan. Maar eens ik ze benoemde, zag ik zelf onmiddellijk een manier om ze te omzeilen.

Ondertussen heb ik het een en ander aangekocht waaronder een partytent en een plooibare tafel met banken. Nu kan ik in openlucht én op verplaatsing mijn dromen waar maken. Allerlei kleinere details hebben hun plekje gekregen, soms vraag ik me af, hoe ik ‘wist’ dat ik zaken moest verzamelen of bijhouden, die nu perfect van pas komen. Op zo’n moment kan mijn geluk niet op. Of de keren dat mensen mij iets vertellen, wat helemaal in mijn eigen plaatje past. Het lijkt soms wel of alles in dit universum mee werkt aan mijn droom. Ben dus ook dankbaar om de schare goede vrienden die zich ondertussen in grote getallen in mijn leven opduiken. Mythische mensen, ook al zien zij dit soms niet in zichzelf.

Ik kreeg eindelijk zicht op de wijze van promotie en vooral de woorden die ik vond om uit te drukken wat ik doe en nog wil realiseren.
Ik ontving ook een mooie tip: Onderscheid hoofd- en bijzaken, versnippering zorgt voor een groot bos met te veel bomen. Kijken naar de hoofdzaak en bijzaken als instrument gebruiken om de hoofdzaak te ondersteunen.

Wat zit er momenteel al in de pijplijn:
– Binnenkort ga ik een tekst op een muur schilderen bij iemand in huis, we hebben eindelijk de juiste woorden en vormgeving gevonden.
– Binnenkort gaat een topfotograaf via bijzondere technieken foto’s nemen van o.a. mijn bloemen mandala’s en deze gebruiken voor drukwerk voor zijn eigen zaak. M.a.w. mijn naambekendheid zal toenemen. Ik zelf mag ook over de foto’s  beschikken.
– Binnenkort komt er iemand langs die meer wil leren intuïtief te creëren.
– Voor diverse mensen mag ik ‘inzicht tekeningen’ maken.
– Dit weekend mag ik een bijzondere mandala maken op een trouwfeest. Ik verzorg de groene basis en de gasten nemen bloemen mee, die daarin hun plaatsje vinden. Ik heb een beeld voor ogen en ben ook zeer benieuwd hoe dit evenement vorm zal krijgen.
– Vandaag krijg ik een bezoeker en we gaan eens bekijken welk segment van mijn aanbiedingen interesse opwekt bij haar. Deze dame heeft oog voor details die me energie geven. In de toekomst zie ik een fijne samenwerking ontstaan, waarbij we elkaar goed aanvullen.

Wanneer kom jij? Ik zie er naar uit!

20150111_103135-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s