Thuis komen

Dit jaar is een bijzonder jaar, nog maar halfweg en ik loop over van dankbaarheid.

Deze zomer mocht is heel goed herstellen van een operatie die al deze winter gepland was. De tijd dat ik niet mocht werken heb ik ingevuld met het ‘fijn stellen’ van mijn droom. Ik heb alles enthousiast en met succes wakker gemaakt, uitgeprobeerd, ingevoeld, vrij gelaten, of eigen gemaakt.

Gedurende de afgelopen maanden ben ik van een veelheid in mijn aanbod geëvolueerd naar een focus op slechts één facet waaraan de rest duidelijk ondergeschikt is. Daardoor ben ik nu veel aan het opruimen: allemaal spullen die ik in het verleden heb verzameld om misschien te kunnen gebruiken tijdens die vele projecten. Veel mensen ontvangen cadeautjes. Mijn creatieve ruimte krijgt ‘space’.  In mijn hoofd ontstaat meteen meer rust.

Ik heb vele contacten gelegd, massa’s nieuwe mensen en oude vrienden ontmoet, veel inzichten ontvangen en mijn innerlijke wijsheid creëert hoogdagen. Ik heb besloten om me terug te plooien tot wat me zeer dierbaar is en dit te voeden. Door dit te doen geniet de kleine én grote wereld rondom me en ik ook. Mijn huidige flyer biedt zicht op wat ik wil delen. Mijn gezin wordt gewaar dat de mijn zwerftochten een andere wending nemen en ons huis en onze tuin wordt een warm nest. Mijn vrienden krijgen meer aandacht. Ben trouwens enorm blij dat ik eindelijk heb geleerd om te bellen mét beeld. Wat is dát fijn.

Mijn kunstzinnige kant blijft actief, maar anders. Mijn kaarten worden al verkocht én rond gestuurd en mijn Etsy online winkeltje krijgt zeer binnenkort een virtuele renovatie. En ik verwacht véél mandala’s te leggen op verwachte én onverwachte momenten en plaatsen.

Voel me gelukkig~wat een reis~Het lijkt alsof ik máánden van huis ben geweest.

Out of the blue naamkaartje 2016 voorkant

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s