Inzichttekeningen

Vandaag een inzicht tekening mogen maken voor iemand die ik niet kende. Ik ben dankbaar om het vertrouwen dat ik kreeg. Ik ben dankbaar om de accuraatheid die ik blijk te hebben ontwikkeld. Ik ben bijzonder dankbaar om de weg die ik ook rondom deze gave heb afgelegd.

Zo’n 12 jaar geleden zag ik iemand een mandala tekenen, héél mooi en accuraat. “Wat leuk”, dacht ik, dit wil ik ook eens proberen. En zo ontstond later een reeks van tekeningen die me inzicht bleken te verschaffen over wat er zich binnen in mij afspeelt. Ik heb alle tekeningen nog.

Al gaandeweg bleek ik vlotjes inzicht tekeningen te kunnen maken tijdens een telefoongesprek en vervolgens begon ik ook tekenen terwijl ik aan iemand dacht. Eerst omdat ik iets niet begreep. Er leek een verschil te wezen tussen wat ik voelde en wat mij werd getoond. Dus ik ervoer een verschil tussen wat me werd ‘wijs’ gemaakt en wat er werd verborgen. Dus het gevoel dat er iets niet klopte, zette me aan tot tekenen. Dit kon zowel negatieve boodschappen bevatten, maar soms kwam ook wel het prachtige in een mens aan het licht.

Sinds deze zomer ben ik echt voluit gaan oefenen in samenspraak met mensen die me een goede feedback konden geven. Dit was een prachtige leerschool. We hadden een gesprek bij een ontmoeting of we telefoneerden via Messenger, WhatsApp of Skype. Dikwijls was ik ontroerd, héél vaak verrast en telkens meer ervan overtuigd dat dit één van mijn bijzondere gaven was. Daar waar ik mijn twijfel uitspraak over wat de tekening toonde, bleek dat de ander duidelijk zag wat er ‘was’. Soms moest ik gewoon de tekening omdraaien. Andere keren bleek er op de dag van de tekening iets bijzonders gebeurd te zijn, wat een kentering teweegbracht in hun gewoonlijke manier van ‘zijn’. Soms was ik erg voorzichtig om overduidelijke boodschappen te brengen, dan voelde ik me een indringer in hun intieme wereld. Dán bleek dit net iets te zijn waar ze ‘echt actief’ mee aan het werk waren en was het een bevestiging van  de juistheid.

Soms was de kleur, het evenwicht, de perfectie echt bijzonder, soms het gebrek eraan ook. Of het een mooie tekening werd of niet, ik heb dat niet in de hand. Ik dacht weleens dat het lag aan mijn eigen oordeel over iemand. Na diverse tests bleek dit niet van invloed.

Wát iemand doet na zo’n reading hangt dan weer af van de persoon zelf. Sommigen beginnen ‘allerlei constructies te bedenken’ om veranderingen te forceren, anderen krijgen hoop en voelen een liefdevolle uitnodiging tot transformatie tijdens een bijbehorend gesprek. De één reageert met een “nee, want…..” De andere zegt: “hier voel ik me enthousiast van worden, zo kan het ook”

En dan het hemelsbrede verschil tussen iets “moeten loslaten” en “wat willen bevrijden”. Dit is een echte sleutel, soms ligt die maar net om de hoek.

Dus sinds kort heb ik deze gave toegevoegd aan mijn lijstje van kwaliteiten. Het begint lang te worden. Één voor één zet elke kwaliteit zich neer als ‘onomstotelijk bewezen’.

Dus nogmaals, dankbaarheid is de emotie die ik vandaag voel.

Wil je ook een tekening? Zie onderaan….

beabeertje

centrum

136-facts

mandala-180906001-verkleind

losgebroken-en-begeerd

zomerweek1

martine 01052016 (Mobile).jpeg
Zend een berichtje naar:
1001xannemiek(at)gmail.com of regenboogvrouwtje(at)gmail.com
Skype: annemiekverras
WhatsApp: +32-485-515-861
Facebook/Messenger: facebook.com/Regenboogvrouwtje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s