Huis

Een update over mijn inzicht tekeningen.

Toen mijn eerste tekeningen voor mezelf ontstonden, kwamen de boodschappen daarin direct tevoorschijn. Ik was immers de opdrachtgever én uitvoerder. Wanneer ik het echter voor iemand anders deed, ging ik over op een tussenfase, waarbij ik het een en ander uit schreef alvorens een gesprek te beginnen. Al gauw voelde ik dat dit eerder energie zuigt, dan toevoegt. En ik probeerde die stap eens over te slagen. Wonderwel kwam de interpretatie moeiteloos van mijn lippen. Ook als de opdrachtgever mij eerst volledig laat uitspreken. Vervolgens ontstaat er een verfijning van de interpretatie gedurende het gesprek. En als toemaatje krijg ik dikwijls een ingeving die, wanneer ik het uitspreek, een brede glimlach tovert op het gezicht. Een mooie afsluiter.

Overlaatst ontving ik zelf ook een mooi kado: mijn woorden bleken ook voor mij bestemd.

Sinds een paar weken krijg ik meer en meer leuke uitdagende vragen die ervoor zorgen dat ik bestaande kwaliteiten van mijn talent verder kan verfijnen.

Zo werk ik momenteel aan een logo, een keileuke opdracht.

En:

Kan ik een tekening maken van een werksituatie of vereniging?

Zou ik ook op deze manier een groot schilderij kunnen maken?

In mijn huis/gezinsituatie gebeurt iets wat ik niet goed begrijp, kan je daar een tekening over maken?

Lukt dat ook over een gemeenschap/land/de wereld/politiek?

Hieronder een tekening over een huis en ‘de energie’ die er hangt. Ik heb de neiging om hem tegen de klok in een kwartslag te draaien. En even laten bezinken……

onshuis-mobile

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s