Reading van een tekening van een overledene.

Deze week een try out gehad met een inzicht tekening voor famile van een overledene uit een ander land. Deze man was al jaren geleden gestorven. Ik kende de familie niet, de overledene niet m.a.w. ik heb me gewoon afgestemd op de naam.
Terwijl ik tekende kwamen er veel twijfels in mij…. vond het allemaal lastig om te interpreteren, maar iets in mij zei dat het zich wel zou uitwijzen tijdens het gesprek.
Wat ik mooi vond tijdens het gesprek is dat ik nauwelijks onderbroken werd tijdens mijn verwoording van de tekening. Ik voelde me erg onzeker en achteraf bleek dat helemaal niet nodig. De mensen herkenden deze persoon in mijn uitleg, vooral op erg specifiek vlak. Ook de boodschap die ik door kreeg was helemaal voor hen. Heel duidelijk.
Kben dus diep dankbaar dat ik ook deze gave heb mogen ontdekken.
Wie zo’n tekening van zichzelf of van een overledene wenst neemt contact op.
Ik geef de uitleg via een videochat op Messenger of Skype en ik neem het gesprek op. Ik verzend het via Wetransfer, zodat je dit later opnieuw kan beluisteren.
overledene
voorbeeld van zo’n tekening
(niet die van deze week)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s