Jessie is tevreden met haar zieletekening

Jessie heeft een fijne Blog gewijd aan een zieletekening die ik voor haar heb gemaakt.

Het doet deugd om haar tekst te lezen en ze beschrijft uitgebreid wat ik ook vaak van nog andere mensen hoor, na het zien van hun tekeningen en het horen van de bijkomende uitleg.

Ook blijkt mijn uitleg via video chat (als het niet bij ontmoeting kan) eerst een fikse drempel te wezen, die meteen weg valt zodra het contact er is. Dit hoor ik meer, eigenlijk altijd achteraf bij het einde. Ik ben blij dat deze mogelijkheid bestaat.

Heb je ook zin in een tekening? Daarvoor vraag ik € 50, gegevens volgen via mailcontact. Je kan die aanvragen via het contact formulier hieronder.  Ongeveer een weekje later (als de tekening af is) kunnen we een afspraak maken voor de videochat.

j4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s