Een voorbeeld van een zieletekening

27072018Soms kan ik niet anders dan mezelf mijn eigen feiten op het moment onder ogen duwen. En als dit dan niet echt leuk is, verschiet ik er niet van, kvoelde me al ‘niet leuk’. Er is iets binnen gekomen langs onverwachte hoek en ik heb hoofdpijn vanuit de nek. Dus vandaar de tekening voor mij.
En vervolgens de vraag aan mezelf: wat betekent dit?
Aan de hand van gesprekken met anderen die ‘toevallig’ samenvallen met de tekening wordt het steeds helderder.

Wat wel mooi is dat ik slechts een klein beetje uit mijn centrum ben geduwd. Wat minder leuk is:
Ik denk op het moment weer heel sterk in dualiteit. Misschien altijd gedaan, maar het valt minder op als ik meer links of helemaal rechts uit mijn centrum zit. Nu ik zo kortbij zit, zie ik wat er gebeurt. Ik zie ook de kortsluiting die er uit voortkomt. Zie je dat ook?
De details bespaar ik.
Ik vertel dit om eens te tonen hoe ik aan de slag ga.

Het is wel interessant hoe velen denken dat een zieletekening voor altijd is. Kheb er van/voor mezelf al bijna 100 gemaakt. Het zijn moment opnames, meer niet. Soms zijn ze wel fijn om achteraf nog eens naar te kijken en te checken of ik nog op koers ben met wat ik toen beslist heb. Je vindt elders op deze site nog veel verschillende exemplaren.
Zie je dat?
Alles is anders: Stijl, boodschap, energetisch.
Alles verandert: Jij én de waarnemer én de boodschappen. 😉

Ken jij je levensmissie?
Ben jij nog op koers met je droom?
Ik creëer graag ook een tekening voor jou.
Stuur een berichtje.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s