Huis

Regelmatig mag ik nu een inzicht tekening voor iemand maken. Telkens weer een uitdaging. Meer en meer komt de boodschap pas in zicht als ik met de opdrachtgever begin te spreken. En ik vind dit wel grappig, omdat ik onlangs tot de conclusie kwam, dat de interpretatie wel héél veel tijd in beslag nam voor ik tot een gesprek overging. En in voelde dat ik daardoor ook energie verloor. Toen ik besloot om deze tussenstap over te slagen, bleek hij zelfs niet nodig.

En er komen nu ook andere vragen binnen:

Kan ik een logo ontwerpen?

Is het mogelijk om dit in een groot schilderij toe te passen?

Kan dit ook over ons huis?

Kan je dit ook voor onze vereniging/leefgemeenschap?

Kan je dit ook over een land/de wereld?

De tekening hierboven gaat over een huis. Over de energie die er heerst. Ik voel de neiging om hem een kwartslag tegen de klok in te draaien. Maar ik laat ‘m even bezinken. ’t Wordt een lastige, dus een leuke uitdaging.

En stilletjes vraag in me af….. ‘hoe ziet mijn toekomst eruit’…..

5 Comments

 1. Dag Lieve Annemieke – Mieke hier, je was toen eens in mijn huisje bij de verhuis van Martine.
  Inderdaad komen er verdere elementen bij u naar boven die aan de orde zijn. De shifting is vollop aan de gang en we worden met z’n allen naar een ander niveau getild. Wees gezegend dat dit bij u op deze manier gebeurd…… er zal steeds voor u gezorgd worden dus” relax en breath this is all you need”. We spreken zeker eens af, in de vakantieperiode is het wat rustiger voor mij en kom ik je met plezier eens bezoeken…… wordt vervolgd. Dol-Fijne groetjes
  Mieke

  Geliked door 1 persoon

  1. Há dag Mieke.
   Dit was een oude post die plots opnieuw geplaatst werd.
   Ja de shift is in en er wordt op wonderbaarlijke wijze voor me gezorgd.
   Kben vaak diep ontroerd andere keren sprakeloos.
   Alle tijdlijnen kruisen elkaar in deze maand sinds ik ‘out of the blue’ op 1 juni de man van mijn leven heb ontmoet.
   Oude dromen komen uit.
   Oude trauma’s verdwijnen.
   En wát een overvloed…

   Like

   1. Voila zie dit diende te gebeuren…… zullen we eens afspreken? Ik wil wel eens naar het kasteel komen , als je daar nog bent….. geef maar een seintje wanneer het past. Omwerk wel nog in de vakantie maar heb ook veel vrije tijd. Dolfijnen- groetjes Mieke-Fazantenweg 11-9140 Tielrode

    Like

   2. Super voor mij ook nog druk hier dus….. we zien elkaar ergens half weg juli, voorbeeld za 13/7? dan heb ik nog heel de dag vrij staan……..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s