5 jaar geleden en nog altijd actueel

5 jaar geleden , januari 2015, was ik op vakantie in Andalusië. Ik wilde daar een eigen kunstzinnige stijl ontwikkelen die zich al vanaf dag 1 liet zien via mijn handtekening.

Vervolgens vond toen de aanslag op Charlie Hebdo plaats en bleek ik vanzelf in connectie te gaan met wat er in de mensen omging. De tekeningen bleven uit mijn handen stromen. Later noemde iemand mij een originele cartonist, wat toch wel een compliment was. En wat ik toen tekende/schilderde is tegenwoordig nog altijd even actueel.


Later ontstonden mijn inzicht(en ziele)tekeningen ook op dezelfde wijze en veranderde meteen hun uitzicht richting dezelfde stijl.
Bijzonder hoe van het een het ander kwam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s