Vaste prijs of vrijwillige bijdrages?

Een aantal jaren heb ik vrijwillig gekozen voor een ander leven. Qua basisbehoeften ben ik een gelukkige dame, die zich, ook al heb ik het zelf verdiend, daarover geen zorgen hoeft te maken.

Voor de rest vermoed ik, dat er maar weinig mensen tevreden zouden zijn met het aantal eurietjes die ik bezit en toch ben ik gelukkiger dan ooit tevoren. Ik leef van vrijwillige bijdrages en af en toe een vooraf gesproken financiële, materiële bijdrage of iets in natura.

Ik creëer zieletekeningen, relatietekeningen, organisatietekeningen in’t klein en in’t heel groot. Ik geef  je uitleg hierbij of via bloem- en kristallezingen over je blokkades. Ik visualiseer je mogelijke doorbraak en kijk! Dan gebeuren er vaak wonderen. Hetzelfde kan ik doen aan de hand van je interieur of met eender wat we voor handen hebben.

Ik creëer 1001 Happy Circles voor allerlei gelegenheden aan materiaalkosten + vrijwillige bijdrage. Deze hebben ook een positief en rustgevend energetisch effect op de gebeurtenis zelf. Familie bijeenkomsten en zelfs uitvaarten verlopen meer ontspannen.

Bij beiden ervaar ik dat er jaren later nog vol lof over wordt gesproken. Ik hoor ook tot soms meer dan 2 jaar later wat ik betekend heb met mijn creaties en bijbehorende uitleg……, die instant doorkomt als ik erover mag praten. Vaak beseffen mensen niet direct welke impact mijn werk heeft.

Dus voor wie zich af vraagt hoe ik financieel rond kom? Tja, de één is financieel krachtiger de ander verdient het evengoed, Sommigen voelen dat ze me achteraf nog extra willen belonen. Het lukt mij  om dit werk neer te zetten, dankzij gulle giften via Paypal of

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s