Het is wat anders dan het lijkt

Al enige tijd plaats ik op mijn FB pagina, 1001xannemiek een soort van dag energiereading via mijn ‘activeer Jouw Eigen Wijze Zelf kaarten’.

Ik zit hier nog steeds te lachen om het praktijkvoorbeeld wat er plaats vond bij deze video.

Ik bekeek de live opname opname en hoorde, dat de muziek luid over mijn eigen stem speelde. Dus ik verwijderde de video onmiddelijk. Te laat ontdekte ik, dat het wat anders was: De muziek speelde nog steeds op mijn laptop en overstemde het geluid van de live opname. Dus er waren 2 aparte geluiden te horen, waarvan de ene de andere overstemde. Helaas had ik de live opname al verwijderd.

Het duurde wel een tijdje voor deze video weer was geplaatst. En ondertussen schreef ik mijn tekst al, die bleek dan weer volledig verdwenen toen de video op fb was geplaatst. Ja, vaak is alles anders dan wat het lijkt….

De rest kan je nu op je gemak bekijken. De muziek op de achtergrond is van The White Arrow, die ik ook heb vernoemd in mijn uitzending. Hun muziek vormt een wezenlijk onderdeel van mijn leven van de afgelopen (bijna) 5 jaar. Ik verwijs graag naar hun website, zodat je deze CD kan bestellen en meer van hun werk leert kennen. https://www.thewhitearrow.org/#activeerjouwinnerlijkeeigenwijzezelfkaarten#zielentekeningen#relatietekeningen#1001xannemiek#deepdivinginourownsoup#bezielingvanjouwwerk#dagkaart#thewhitearrow

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, de tekst 'THURSDAY 14 2021 uitstraling losse eindjes wal/muur explosie pietluttigheid ervaring overgang opschudding eenvoud ogikannemek 1001xannemiek'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s