Inzichten Inzichten Inzichten die goud waard zijn.

Wow, deze live uitzending gaat over bruggenbouwen, atoombommen, opoffering, hoop, comfortzones en bijgeloof. Kan het nóg actueler zijn? Ben je benieuwd, ga dan snel kijken, want dit is slechts een fractie van de prachtige onderwerpen en inzichten die voorbij zijn gekomen.

De kaarten die hierin te voorschijn kwamen:

Tegelijkertijd merk ik op, dat dit globale onderwerp tijdloos kan worden toegepast in onze privé sfeer Dus aan de hand van mijn verhalen, kan je kijken wat er in jouw privé wereld gebeurt en hoe je er mee om kan gaan.

Ik voel ook dat deze live uitzendingen helemaal in een andere richting uit gaan dan ik oorspronkelijk heb gedacht. Ze zijn namelijk tijdloos en goud waard. Ik ben op zoek naar een nieuwe naam voor deze live uitzendingen.
OMG, YESSSSS. Ik heb het al gevonden. Ik merk op dat alles wat ik vroeger heb gedaan, tegenwoordig in een nieuw jasje wordt gegoten. Oei….Er komen zelfs 4 verschillende titels tevoorschijn. Ik ga ze even laten marineren, dus dit heeft nog een vervolg. Geniet van de uitzending!

~~~~~~~~~~~~~~~

Bijna élke dag een live reading tussen 9 en 10 op Facebook, tenzij tijdig anders aangekondigd. Abonneer je daar op of houd deze website in het oog.

Elke zaterdag is er een live evenement voor de eerste 20 mensen die zich vooraf aanmelden wordt een kaart getrokken.

Je kan ook een persoonlijke reading vragen aan een voorlopig vrijwillige bijdrage via Paypal

Meer info over de zielentekeningen vind je hier
#activeerjouweigenwijzezelfkaarten #zielentekeningen #relatietekeningen #1001xannemiek #deepdivinginourownsoup #bezielingvanjouwwerk #dagkaart 💖🧡💛💚💙💜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s