Alles op een rijtje?

De laatste jaren heeft mijn leven zo’n grote vlucht genomen, dat het tijd werd om het een en ander te herschrijven, zodat mensen die interesse hebben in wat ik doe een beetje overzicht hebben. Zo blijken er hier nog een aantal pagina’s te ontbreken.

Daarom dit bericht waarin ik even kopieer wat er op mijn FB pagina 1001xannemiek in de info staat. Daar zie je me elke dag live verschijnen, voel je vrij om me te bezoeken.

Mijn naam is Annemieke Verras ook wel ‘Het regenboogvrouwtje’ genoemd. ‘1001xannemiek’ verwijst naar 1001 realisaties die ik achter de rug heb én hoop te verwezenlijken. Deze naam wil óók zeggen dat er magie in mijn werk zit, dat ik je laat dromen én dat wij samen dromen laten uitkomen.

Het volgende bied ik aan:

 • Zielentekeningen
 • Activeer ‘Jouw Eigen Wijze Zelf’ Kaarten, ontworpen uit zielentekeningen.
 • Readings met deze kaarten, je ziet me elke dag live op mijn FB pagina 1001xannemiek
 • Lettertekening van de eerste letter van jouw naam
 • Bloem- en kristallezingen, interieurlezingen e.d.
 • 22-daagse online workshop ‘Voorbij de Verbeelding’
 • Intuïtieve Creatieve Workshops
 • 1001 Happy Circles:
  Bloemenmandala’s leggen tijdens een Festival, Familiefeest, Tuin of huis inwijding, Open-Deur-Dag, Jubileum, Huwelijk, Ritueel, Spirituele viering, Begrafenis, Herdenking of elke andere denkbare gelegenheid.
  Wat denk je van een cirkel als cadeau of een thema-workshop aan huis?
  Meer info: 1001 Happy Circles
 • Bloemwerk tijdens uitvaarten en herdenkingen, info: Ritueel Bloemwerk

Je kan mij volgen op mijn 1001xannemiek FB pagina:
https://www.facebook.com/1001xannemiek
Binnen mijn Altijd Weer Iets Anders FB groep aan vrijwillige bijdrage (lees daarvoor eerst de groeps info)

iban

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s