HHH-Vrouw

Wat???? HHH-vrouw???? Ja…. echt!

Waar staat die HHH dan voor? In de jaren ’70~’80 was dit in Nederland de afkorting voor Heerlijk Helder Heiniken. Hmm, pils…. als ik al eens bier drink dan liever een Duvel bij warm weer of en Trappist met grosseil in de winter. Ok, die HHH-vrouw betekent dan ook iets helemaal anders.

Zoals blijkt uit mijn vertellingen op mijn Website, Sociale Media of tijdens ontmoetingen heb ik een ‘gereedschapskist’ die uitpuilt van kwaliteiten en vaardigheden op allerlei gebied. Ik noem dit gereedschappen die ik benut bij het ‘werk’ wat ik doe.

Wat doe ik dan? Hoogbewust, Hoogsensitief en Hartverwarmend werk.

Deze HHH-vrouw is bij elk contact met jou op eender welk moment op eender welke plek tegenwoordig 100% in aandacht bij jou als we samen zijn.

Jij bent ergens een beetje vastgelopen in het leven of het is een mierennest in je hoofd of mist, dat kan ook….. en je zoekt contact met mij tijdens

  • een wandeling
  • een activiteit met bloemen en planten
  • een creatieve workshop
  • een telefoongesprek of video chat
  • ……

Dan gaat deze HHH-vrouw ‘aan’ en komen er verhelderingen over de situaties ‘zomaar’ via mijn mond naar buiten. Je voelt je gehoord, gezien, herkend, erkend en dan gebeurt er iets in jou. Je rugzak, niet boordevol met gebeurtenissen uit jouw verleden, nee, wel gevuld met angsten voor een mogelijke herhaling…. die wordt uitgestort en bekeken.

En dan gaat ieder weer zijn weg. Jij een pak lichter en ook ik gelukkig en dankbaar. En wees gerust, ik heb jouw pakje net zo goed achter gelaten. Ik hoor namelijk zo vaak: ‘ik wil je niet opzadelen met mijn problemen’ of ‘ik mag er niet meer over beginnen bij mijn partner of vrienden’ of ‘ik heb dit nog nooit verteld’ (ook een gouwe ouwe). Hé, ik kende dat ook. En ik was echt niet geholpen als iemand met oplossingen kwam. Ik wilde alleen maar begrip én het gevoel dat ik niet alleen was. EN wat ik zéker kon missen, was iemand die mee begon te zuchten…. of een medestrijder tegen ‘ik weet niet wat allemaal’.

Ik weet dat je gehoord wenst te worden. Ik weet dat je voorbeelden wil van soortgelijke situaties die veranderden van uitzichtloosheid naar toekomstperspectief.

Is dat werken? Alles behalve dat en toch brengt het op. Succesvol zijn heeft veel gezichten en ik heb mijn volledig Eigen Wijze manier gevonden.

Wil je op de hoogte blijven van wat ik zoals aanbied? Stuur dan een mailtje met in de titel Nieuwsbrief naar 1001(iks)annemiek@gmail.com. Hierin vind je mijn sprankelende verhalen, ideeën en voorstellen & af en toe een gratis evenement of aanbieding.

Wat je vooral mag onthouden: als je een gastvrouw/heer bent voor een activiteit naar keuze op jouw eigen plek met door jou verzamelde deelnemers, dan ontvang je een zielentekening naar keuze cadeau. Kijk eventjes naar de keuzemogelijkheden die je daarin hebt.

Dus stuur een mailtje en laat je verrassen door deze HHH-vrouw en je kan ook op deze knop hieronder klikken als je de laatste nieuwtjes van deze website wil ontvangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s