Nieuwsbrief: Snel reageren, leuk aanbod

(Dit is een voorbeeld van mijn nieuwsbrief. Wil jij die vanaf nu ook regelmatig ontvangen? mailto: 1001xannemiek@gmail.com)

Dag, hier ben ik weer.
Lees vooral tot het einde, daar staat de kans van je leven!

Eerst wil ik je wat vertellen.

Over hoe ik vroeger was…. tot zo’n 4 á 5 jaar geleden:

Een ongeleid projectiel!

Ik kon in je gezicht ontploffen.

Ik kon als een sisser aflopen.

Ik kon jou ondermijnen als geen ander.

Daar kom ik vandaan, daar kom ik voor uit.

EN

Die vrouw van toen, die is daar achter gebleven.

Ik heb het lef om dat te zeggen, ik weet dat dit zo is. Vraag maar aan de mensen die mij omringen, oude en nieuwe vrienden die mij tegenwoordig ontmoeten.

Inzichten.

Prachtige inzichten, oh, wat kreeg ik veel inzichten gedurende de afgelopen 4 jaar, sinds ik uit onze familiezaak vertrok.

Tot ik ook tot actie overging en mijn oude gedragingen kon plaatsen (ja hoor nóg meer inzichten) om ze vervolgens gewoon overboord te gooien. Ze dienden mij niet meer, in tegendeel, ze werkten tegen mij. Inzichten verzamelen zonder te veranderen, kan je je hele leven doen. En ondertussen gewoon ter plaatse blijven trappelen. (zoals Fred Flintstone)

Er kwamen andere gedragingen in de plaats, wat was dat fijn…. Tot er nog één belemmerende overtuiging achterbleef die het mij knap lastig maakte:

‘IK ZOU MIJZELF TELEURSTELLEN’

Niet jou, niet die ander, gewoon mijzelf. Want ik…..

Kletspraat in mijn hoofd, ik lag er nachten van wakker.

Tot vannacht nog, ja écht. straf hè.

En toen was het BAM!!!!

Ken je die knots van BAMBAM ook uit de Flintstones?

Met zoete woordjes kon ik die ‘stem’ het zwijgen niet opleggen, want het was ook de stem, die zonder enig aarzelen de stem was, die ik liet horen in mijn kwetsbaar krachtige verhalen.

Ik heb de stem BAMBAM genoemd. Het is de kleuter (in mij) die boos is op zichzelf, omdat het iets nog niet kan. Ik laat BAMBAM gewoon slaan, ik blijf er wat van weg tot ze in slaap valt. Ze kent haar krachten nog niet.

Ik wel, maar ik laat ze doen, ik blijf in haar buurt, want ze is niet graag alleen. Maar hé, ik ben de baas, BAMBAM is maar een kleine kleuter en ik ben de volwassene.

De bezieler van 1001xannemiek waar ik elke dag live ga en datgene vertel, waarin jij een antwoord ontdekt op jouw eigen levensvragen. 

Vind jij FB toegankelijk genoeg? Kijk je misschien liever naar mijn website, Instagram of mailing? Ik lees je voorkeur graag.

Het is alweer 28 september en jeee, wat gaat de tijd toch snel.

Ik had afgelopen vrijdag een evenement nabij Turnhout, wat al weken klaar stond op Facebook, maar blijkbaar had ik zelf amper iemand uitgenodigd. Dat ben ik dus…. Verstrooid.

Graag lees ik of er iemand van mijn volgers interesse heeft in Bloemlezingen in ‘De Goede Aarde’ in Vosselaar? Reageer dan even op deze mail met eventueel ook op welke dag van de week voor jou het beste past. Dan probeer ik iets te regelen tegen eind oktober.bloeml fb banner z pijl.jpg

Was je al nieuwsgierig wat Bloemlezingen inhouden, dan kan je het nu ervaren.

Je inschrijving is pas geldig bij een mail naar 1001xannemiek@gmail.com

Kom alleen, nodig vrienden uit
OF
breng zelf een groep mensen bijeen en ik kom af.

Na mijn intro over hoe ik tot deze bloemlezingen ben gekomen, start elke deelnemer apart met het leggen of schikken van een eigen compositie met het mee gebrachte materiaal.

Wat neem je mee:

*Jouw favoriete boeketje van thuis, van de bloemenwinkel en/of uit je eigen tuin of uit de natuur.

*Je mag ook ander materiaal meebrengen als dit goed voelt voor jou. Bijv: steentjes, kristallen, fruit, noten, zaden of dingen die voor jou symbolische waarde hebben.

*1 of 2 ronde plateaus of eetborden, verschillend in kleur.

*snoeischaar en knutselschaartje of huishoudschaar

Elke deelnemer schikt ze op een eigen plateau of eetbord.

Maak onderwijl verbinding met jezelf of met een situatie waarover je meer duiding wil ontvangen.

Daarna maak ik verbinding met de bloemen en jouw diepere zelf.
Via jouw schikking lees ik wie je bent en waar je talenten liggen. Ook lees ik antwoorden op bijkomende vragen.

Zijn er zaken wat meer stroming mogen hebben in je leven, dan vertel ik je hoe je je schikking kan aanpassen. Zo maken we visueel wat we tot nu toe nauwelijks zagen gebeuren.

Ondertussen bereiken mij wonderverhalen van vroegere deelnemers. Nooit gedacht en wél uitgekomen.

Dus dit kan richting geven aan werkelijke veranderingen in je leven.
Deze Boodschappen van Hoop bereiken je hart.

Je kan ook een het een en ander vragen over/aan  een overledene.

~~~~~

Wanneer ik ter plekke bij je thuis of op een domein uitgenodigd word, breng ik vaak oude verborgen geschiedenissen aan het licht.

Wie tussen juni (denk ik) en nu al jarig is geweest, heeft misschien opgemerkt, dat ik de jarige een mini bloemlezing cadeau geef als die een foto van een gekregen (of zelf geplukt) verjaardag boeket stuurt naar 1001xannemiek@gmail.com.bloemlezing verjaardag doorgestuurd.jpg

Deze afbeelding mag je downloaden en zelf naar familie of vrienden sturen als die jarig zijn.

Mijn nieuwsbrief mag je sowieso ook sturen naar anderen.

Oh jeee, enkele nieuwsbrieven geleden had ik aangekondigd, dat je binnen korte tijd een video zou kunnen zien van Heidi’s centrum Aiyana te Aartselaar. Dit was een try-out in het voorstellen van mijn vrienden en ‘hun droom’, waarbij ik zelf Heidi’s Lotus ‘…… ‘ mocht ervaren. Hier is de link.

Ik doe dat super graag, ook al kroop er enorm veel tijd in. In de toekomst wil ik dit graag uitbreiden. Tot het einde van het jaar aan vrijwillige bijdrage of donatie of schenking. Vanaf 2 januari 2022 aan een vaste prijs, om en nabij de € 300 eurietjes. Dus voor wie wil: wees er snel bij of wees mijn allereerste klant waarbij je dus ook een factuur kan inbrengen.

wat je ziet (Klein).jpg

Wat zit er nog aan te komen?

Een ‘live’ evenement op Facebook ter introductie van mijn gratis 30-daagse training Voorbij de Verbeelding. Er zijn ondertussen wat aanpassingen geweest. Daar hoor je dan meteen meer over.

Wie deze training gevolgd heeft en ondertussen dus zelf ervaren heeft wat de ‘Wet van Aantrekkingskracht’ betekent,

-kan mensen uitnodigen voor dit evenement

-kan aanwezig zijn om te getuigen

-mag deze nieuwsbrief verspreiden (de anderen ook, hahahaha)

Dit is de link

~~~~~

Heb je interesse in een creatieve 30-daagse welke start op 1 oktober? Meld je dan aan via mail OF (als je al in mijn mailinglijst zit) via de FB groep ‘Van Trauma naar Trofee’.  Deze groep heette voordien ‘Altijd Weer Iets Anders’. Ik hoorde vroeger vaak zeggen: “Het is met jou altijd weer iets anders” Dat werd nogal negatief bedoeld en was ook gebaseerd of vroegere trauma’s van mezelf. Via deze FB groep en ook via wat ik aanbied bij één op één trajecten, gaan we op zoek naar de schat (Trofee) in vroegere of huidige nachtmerries. https://www.facebook.com/groups/4395573493792163

Heb je nog vragen?

Heb je interesse in een training om te leren werken met de ‘activeer Jouw eigen Wijze Zelf’ kaartenset? Wens je een kaartenset aan te kopen? Wil je weten wat die kaartenset is? klik hier

Zin in een wandelafspraak?

Tot slot is er een kei aantrekkelijk verloting onder de deelnemers van de live, die morgenavond plaats vindt: Wie daar aanwezig ik krijgt een gratis deelname aan de 30-daagse ‘Voorbij de Verbeelding’ MET gratis DAGELIJKSE PERSOONLIJKE video BEGELEIDING, dus 30 dagen aan één stuk. Neem deze kans en benut hem voor 100% als je de winnaar bent.

Voor wie deze persoonlijke begeleiding sowieso ook wil, heb ik een uitdaging:

Wat bied jij mij daarvoor in de plaats aan? Verras mij en wie weet verras ik JOU.

Tot slot mijn gegevens, ja, het is voorlopig nog een Duitse Bank. De Boekhouder zei de fiscus gaat daar problemen mee hebben en ik zei: “Hé een rekening met 2x 1001 erin geef ik niet graag af. Dus bij deze blijft hij bestaan voor DONATIES. Zet dat er dan wél bij hè.

Hartegroetjes en tot snel

Annemieke

image.png
banner2021.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s