Is het tijd voor jouw (Nieuwe?) zielentekening?

Vandaag trok ik de kaart MYSTIEK!

Voor sommige mensen is wat ik doe, een mysterie…. of hoe ik dat doe, die bloem- en kristallezingen, de boodschappen uit mijn ‘activeer Jouw Eigen Wijze Zelf’ kaarten, die zielentekeningen… dat is een mysterie.

5 jaar geleden toen ik mijn eerste aangevraagde zielentekeningen voor anderen tekende , hadden ze nog op geen enkele wijze dat typische karakter van mijn huidige outlook. Ik herinner me dat ik enorm zenuwachtig was: ‘Wat zou die opdrachtgever wel denken over wat ik te vertellen had?’

Ik durfde me zelfs niet helemaal uitspreken. Ofwel vond ik de woorden niet (ja, ja, ik zat nog helemaal in mijn hoofd), ofwel had ik zelf een oordeel over wat ik er in zag, ofwel was ik ronduit bang voor een veroordeling om wat ik uitsprak…..

Ik herinner me ook nog dat mijn eerste opdrachtgevers zeer krachtige en prachtige persoonlijkheden waren. Ik keek naar hen op! ÉCHT WAAR. En ja, zij zagen waarschijnlijk allang wat ik in mijn mars had. En ik?

Is het OOK tijd voor jouw (Nieuwe?) zielentekening?

Ik ging zowat ten onder aan alle twijfel die mogelijk was. De ene na de andere sterke persoonlijkheid kwam op mijn pad. Nu ik terugkijk zie ik, dat dit al mijn hele leven is gebeurd, wanneer ik iets deed waar toekomst in zat. Ze namen me onder de arm en gaven MIJ een zetje.
Weet je wat er toen gebeurde?

Ik vloog een beetje en landde weer, want ik bleef er onbewust van overtuigd dat ik het niet kon. Ik kon toch niet vliegen?

Er kwam wéér niets van, dat was mij ingeprent. Al vanaf generaties voor mij, al vanaf mijn geboorte, al in mijn kindertijd, ook op school… en ik geloofde dat.

Ik ging op zoek via sjamanen naar hoe dit kwam en ja, ik kwam met inzichten terug naar huis. Allemaal mooi hoor, maar hoe kon ik die patronen doorbreken? En hoe had ik alweer diverse andere gedragspatronen doorbroken? Daar ben ik pas het laatste jaar achter gekomen.

Ik ben zelf nu elke dag in de volste verwachting van die allermooiste versie van mezelf. Ze groeit dagelijks, ik zie het op de foto’s. Ik zie het in mijn ‘lives’. Ik geniet van wat ik zie, ja hoor, zonder schroom zeg ik:

‘Ik ben mijn eigen grootste fan!’ 

OOPS!

Meen ik dat? Jawel, zonder schroom. Moet ik daarover beschaamd zijn? Hoezo? Weet je wel wat dit mij opbrengt? Dat zal ik je snel vertellen.

Dit is het verschil tussen ‘er komt wéér niets van’ en ‘ik verras mezelf elke dag’. Ik zie het verschil, ik ervaar het verschil, ik geef mijzelf en zetje en dáárdoor vlieg ik. Als alles van een andermans mening afhangt, dan blijf ik niet vliegen wanneer die mensen uit mijn buurt zijn.

Nu ik dus mijn eigen allergrootste fan ben, neemt mijn leven een vlucht die ik onmogelijk had kunnen voorspellen. Ik behandel mezelf als VIP, want als ik mezelf in de kou zet, dan kan ik niet schitteren, niemand inspireren, niemand activeren en al zeker niet coachen. Ik zie dat overal bij succesvolle mensen gebeuren: Als IK het goed heb, dan geniet de wereld mee. Ik heb er alle belang bij dat de wereld mee geniet van wat ik te bieden heb.

Bovenstaande zielentekening kwam gisteren op mijn pad, ik was hem al lang vergeten… Wat kom ik van vér. Ondertussen is er al een kaartenset ontstaan uit zielentekeningen en er zitten er nog meer in de pijplijn. 

Wat betreft mijn vraag. Overweeg het eens! Ik heb mensen die zowat elk jaar een nieuwe vragen. Die mensen krijgen dus elke jaar nieuwe inzichten en andere zetjes richting hun allermooiste versie van zichzelf. Het is immers belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen vér voorbij je vroegere blokkades.
Door dat ik visueel maak welke talenten er in jou aanwezig zijn, waar je blokkades zitten en hoe doe te overwinnen, geef ik jou een zetje, waarna jij zelf verder springt dan je voor mogelijk hield….

Wil jij graag soortgelijke teksten en nog veel meer rechtstreeks in je mailbox, zodat je niets meer mist? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s