Ruimte in nemen

Over mensen die ruimte innemen.

Waarom ze dat doen.

Waarom jij daar wat van vindt.

Een actueel onderwerp in ‘ieders’ privé leven

EN

In het Collectieve Veld.

Tijdens deze video zie je de downloads tevoorschijn komen rondom narcisme, dissociatie en dominantie van je innerlijke kind wat ALTIJD de baas speelt. Tot je dit gewoon een plek geeft waar het ‘kind’ mag zijn.

Meer daarover vind je zelf rechtstreeks als je deze link volgt richting Leonie’s Innerlijke kind Integratie weinar.

Wil je op de hoogte blijven van mijn gratis 7-daagse waarover ik het in mijn video heb? Deze start binnenkort van voor diegene wie zich al heeft ingeschreven op mijn mailing lijst en vervolgens te kennen geeft dat er interesse voor is. Wat deze 7-daagse inhoudt, hoor je in bovenstaande video.

Wil je me écht ontmoeten, dat kan ook bij deelname aan mijn activiteiten en wandelgesprekken. Meld je aan voor mijn Powerpost met daarin meer info.

Ontvang meteen 4 foto’s die je eventueel op je startscherm van gsm kan plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s