Spirituele Bypass of Spirituele valkuil!

Verwijder mensen uit je kring, die anders en negatief denken of zijn.

(dit wordt vaak gezegd in spirituele kringen)

Zo buiten zo binnen. Je wordt getriggerd door deze mensen op een stukje ego IN jezelf waar jij bang voor bent om naar te kijken. Dus uitsluiting van zulke mensen houdt jou weg van innerlijke groei, van bewustwording van je eigen blinde vlekken.

BLINDE VLEKKEN ONTDEKKEN

Door innerlijk werk, door je eigen kwetsbaarheid aan te kijken en deze zelfs te laten zien AAN ANDEREN (wat dus ook reacties teweeg kan brengt bij JOUZELF EN DIE ANDEREN), wordt alles waarin je nog kan ‘groeien in ZELFBEWUST ZIJN’ zichtbaar. In ‘ons kent ons’ groepen groeit zelf- en groepsverheerlijking en stagneert jouw groei.

Ik merk op dat ikzelf tegenwoordig niemand nog dien te verwijderen of te snoozen of te blokkeren, behalve nietszeggende ‘fake’ profielen. Negatieve mensen blijven vanzelf weg als ze opmerken, dat ik hun door mijn gedrag iets ‘trigger’ wat ze weigeren te voelen. Negatieve mensen blijven vanzelf uit mijn buurt als ze opmerken dat ik rustig blijf. Opmerkingen en beweringen worden door mij worden waargenomen. Ik doorvoel wat het met mij doet zonder in een felle reactie te schieten en laat het weer van me afglijden terwijl ik vriendelijk blijf.

Het gaat over diep ademhalen als ik een hevige emotie in mij voel. Het gaat over mezelf deze vraag stellen: Wat wordt hier zichtbaar? Meestal zie ik bij de ander een gedrag wat ik herken. Zo was ik ook. Zo voelde ik mij ook ooit…. Ik vraag me vervolgens af ‘wat had ik toen nodig wat ik NIET kreeg’? Ik geef dat dan aan die ander: Een luisterend oor, zonder te onderbreken. Vervolgens vertel ik wat ik waarneem bij die ander en vertel ik wat dit in mij teweegbrengt. Bij negatieve mensen wordt het meestal windstil. Soms ontstaat er vrede. Soms verdwijnt die persoon zelf uit mijn leven (Tot we elkaar later terug ontmoeten?).

Het is altijd fijn om mensen terug te zien. Ook die mensen waarmee ik vroeger zelf heb gebroken uit mijn eigen onmacht die ik nu herken bij negatieve mensen. Ik zie nu wat er toen speelde.

Blinde vlekken over mijn eigen gedrag trekken op..

Dat is voldoende.

Dat is het enige wat ik kan veranderen.

Dat is het enige wat die ander voor zichzelf kan doen.

Ik kan een rolmodel zijn voor iemand.

Ik kan een rolmodel zijn voor niemand.

Ik kan verwijderd worden.

Ik kan toegevoegd worden.

Het enige wat telt is dat ik mezelf in de spiegel kan aankijken en zeggen:

‘OEFFFF, er is wéér een blinde vlek verdwenen.

Elke keer gelukkiger als dat gebeurt.

Waar zitten die blinde vlekken dan?

Schrijf je in voor mijn gratis 7-daagse:

BLINDE VLEKKEN ONTDEKKEN

EN

Ontvang vervolgens mijn super aantrekkelijke voorstel zodat je deze laatste maand van het jaar bijzondere zaken ontdekt waarmee je helemaal anders leert omgaan.

EN

Vindt in het Nieuwe Jaar datgene wat jij belangrijk vindt plots op jouw pad.

Ik spreek uit ervaring.

Ik deel wat voor mij heeft gewerkt.

Ik spreek over praktijk ipv theorie….

In plaats van Spirituele Bypassing Theorie…

Natuurlijk kan het daarbij blijven….. eerst die BLINDE VLEKKEN ONTDEKKEN en vervolgens de 21-daagse ‘VER VOORBIJ JOUW VERBEELDING’ volgen om je bewustzijnsproces verder te ontwikkelen.

Wat brengt die 7-daagse + die 21-daagse samen in jouw leven teweeg?

Dat je ontdekt wat er werkelijk belangrijk is voor jou zodat je in actie schiet. Nou ja…. Schiet jij in actie, hmmmmm. Wat er gebeurt bij het beëindigen van deze training in bewustwording is het volgende.

Je onderbewuste begint een andere frequentie uit te zenden. Het is de frequentie van ons onderbewust wat maakt of de WET VAN AANTREKKINGSKRACHT wél of niet werkt voor jou.

Eens je onderbewuste dus een andere ‘positieve’ frequentie uitzendt, trek je een wezenlijke verandering in je leven aan zonder dat je actief begint te sturen. Heel stilletjes, op kousenvoetjes beland je ‘toevallig’ in omstandigheden die jou leven een wending geven in de voor jou ‘gewenste richting’. Zelfs als je op het eind van de training, dus ergens rondom de feestdagen nog denkt:

’Ja hoor, het eindresultaat van deze training lijkt een sprookje. Hoe ga ik dat bereiken?’

Dan nog, want het wordt voor jou allemaal geregeld.

Ik heb dit zelf 2x meegemaakt inclusief de twijfel. Binnen de maand begonnen de veranderingen, na een half jaar kwam de verrassing en een paar jaar pas de sprakeloze verwondering.

Wat zo fijn is aan deze training:

Eens de wending is geschied, ga je jouw horizon verder uitbreiden en dan komt er een moment om nieuwe gebeurtenissen aan te trekken die je werkelijk belangrijk vindt om steeds meer voluit te gaan in een zinvol leven.

Zo is het ook mij vergaan.

Voilá.

EN NU?

Schrijf je eerst binnen 24 uur in voor mijn 7-daagse en vervolgens krijg je een bijzonder aantrekkelijk voorstel BLINDE VLEKKEN ONTDEKKEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s