Eeuwen oude gewoontes overboord

Vandaag werd ik wakker met een inzicht over oude gewoontes die ouder zijn dan mij, die van generaties voor mij zijn.

Gewoontes die generationeel in mijn systeem verankerd zitten en die ik dus onbewust heb overgenomen. Afgelopen weekend werd mij duidelijk hoe ingebakken dat soms zit. Dat is helder nu. Dacht ik….. Twee systemen waren helder geworden. En iets in mij vond dat ik ook andere systemen mocht ontdekken.

Ken je dat? Je beste kleren houden voor speciale gelegenheden?

Je lekkerste thee houden voor dat ene moment?

Een speciale kamer hebben voor bezoek te ontvangen of een speciaal hoekje waar je alleen met bezoek zit?

Die ene parfum die alleen maar op doet op een speciale dag?

Dat enige gerecht alleen op die ene dag?

Ga zelf maar eens kijken ennnn…. laten we eens samen naar kijken en misschien zelfs meer BLINDE VLEKKEN ONTDEKKEN. Ik ga je verrassen met het inzicht van deze morgen. Mijn mond viel open en ik heb er direct komaf meegemaakt.

Wil jij meer en andere blinde vlekken ontdekken meld je dan aan voor mijn gratis 7-daagse training. BLINDE VLEKKEN ONTDEKKEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s