LOTING

Daarjuist hoorde ik iemand getuigen over een sessie waarbij gesproken werd over vorige levens van die persoon. Ik heb zelf ook al soortgelijke ervaringen gehad, dus dat mensen over mijn vorige levens vertellen.

En tijdens sjamanistische sessies heb ik veel eigen ‘vorige’ levens gezien die mijn huidige levensomstandigheden verklaarden. Ik zag ook nogal wat oude getrouwen terug komen. En toch is er steeds een voorbehoud in mij. Ik heb er véél aan en of het wel of niet ‘waar’ gebeurd is, maakt voor mij weinig uit

Wat ik wél weet: Ik kan aan de hand van zielentekeningen van (voor mij) onbekende overledenen veel vertellen over die persoon én boodschappen overdragen die nog gezegd moeten worden aan hun nabestaanden. Zelfs als ik niets weet van die nabestaanden of hun huidige processen. De aanvragers zijn elke keer volledig verrast over de accurate beschrijving van gedragingen van de overledenen. Dus een overledene laat wel degelijk een ‘blauwdruk en energie’ na die o.a. door mij opgepikt kan worden.

Dus voor wie interesse heeft: ik lees ‘overledenen’ lezen via zielentekeningen en trouwens ook via bloem- en/of kristal lezingen. Al vanaf mijn allereerste onverwachte pogingen zijn daar mooie resultaten (die ik niet kón verzinnen) en veranderingen in het leven van de nabestaanden uit voort gekomen…

Interesse?

Van welke dierbare overledene verlang jij een zielentekening?

Zet je de naam van de overledene hieronder en ik loot er eentje uit.

De winnaar ontvangt een gratis zielentekening plus online reading.

Ik loot er pas eentje uit op woensdag 19 januari en die breng ik onder dit bericht op de hoogte, want misschien hebben we geen persoonlijk FB contact.
Nadat de winnaar is uitgeloot, kunnen de anderen een uitnodiging verwachten om alsnog zo’n tekening aan te vragen.

OM HET HELEMAAL SPANNEND TE MAKEN, ZAL IK AL EEN TEKENING MAKEN, NOG VÓÓR ER IEMAND WORDT UITGELOOT. Dit komt omdat ik al lang besef, dat het contact met de overledene buitenom ons eigen tijdsbesef plaats vindt. In de toekomst zal ik nóg soortgelijke laagdrempelige experimentjes doen. Wil jij daar graag aan deelnemen, klik dan zéker op de rode knop hieronder.

Ik zal voor alle deelnemers een briefje met hun naam op maken en ik laat er iemand eentje uit trekken. Zodat het lekker onpartijdig blijft.

Jeeee, wat heb ik er zin in.
Doe jij ook mee?

Wanneer je een naam plaatst onder elk van mijn berichten op eender welk platform, wan maak je meer kans.

Dus dit bericht vind je terug op mijn FB profiel op mijn FB pagina, op mijn Instagram account, hier op mijn website én in mijn mail als je geabonneerd bent.

1642546800

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

LOTING ZIELENTEKENING VAN EEN DIERBARE OVERLEDENE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s