Via jouw diepgaande kijk op je verleden verandert jouw toekomst.

VERDIEPING EN TOEKOMST

Wie nog niet aan innerlijke verdieping is begonnen, zit vaak in een enorme onrust over zijn of haar toekomst en die van onze kinderen. Innerlijke verdieping, diepgaande introspectie, leidt naar meer begrip over onze angsten, onrusten, wrevels en woede uitbarstingen.

Misschien heb je die niet allemaal of misschien toon je die niet allemaal of misschien voel je die zelfs niet allemaal. Toch draagt ieder van ons al die emoties al vanuit de kindertijd met zich mee. En soms zelfs vanuit vorige levens.

Het kunnen je eigen emoties zijn, het kunnen ook de emoties zijn die hebt opgepikt van je ouders zonder dat je wist dat ze van hun zijn in plaats van jou zelf. Eens dat je jezelf daarin gaat verdiepen, begrijp je dat je die emoties terug mag geven waar ze horen: Namelijk in het verleden.

Wat emoties doen wanneer je ze nog steeds bij je draagt, is dat je nog steeds en onbewust dezelfde gevolgen verwacht als wat er toen in je leven is gebeurd. Je bent dus reuze bezorgd en trekt daarmee datgene wat je vreest opnieuw aan. Dit gebeurt al je hele leven lang.

Wanneer je jezelf erin verdiept, zie je de Rode Draad doorheen je hele leven. Je kan dit NU doorbreken.

EN

Dit bepaalt of datgene wat zich tot nu toe heeft gerepeteerd, moeiteloos stopt.

Beeld je in, wat dit vandaag voor jou betekent. Je weet me wel te vinden, hè.

VERDIEPING
TOEKOMST

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s