TABULA RASA Q&A

Nieuwsbrief met meer info
Attentie: de activiteit van 1 mei in het Park van Wijnegem wordt vervangen door een activiteit in het
Energetisch Welness Centrum Elaïsa

Q.

Tabula Rasa spreekt me aan. Ik ben echter een beetje bang dat ik er niet voldoende tijd aan kan besteden. Is het met regelmatig samenkomsten via zoom of iets dergelijks of hoe moet ik het me voorstellen?

A:

Je bedoelt ‘niet voldoende gezamenlijke tijd’? Klik er eerst eens op de link dan lees je al veel info. In het evenement zijn ook 2 linken. Klik ook daar op. Dan ben je nog steeds vrij om te beslissen.

Pas als je daarna jezelf aanmeldt doe je mee.

Alle video’s en ZOOM opnames zijn later te bekijken.

Q:

ik twijfel of dit iets voor mij is want heb zo de indruk dat ik mijn creatieve talenten naar boven moet halen en die zitten verschrikkelijk diep dat het soms zoveel moeite kost om iets op papier te krijgen. Is dit dan wel iets voor mij?

A:

De eerste versie was zonder creatieve uitspattingen. Ik heb dat op aanbeveling uitgebreid. Ik hoe zelf wel van creatieve vormgeving en sommige mensen vinden dit nodig om gefocust te blijven. Dus het gaat perfect in een gewoon schrift. Dan mag je de creatieve tips negeren en heb je enkel nog kleuren nodig om tegen het einde bepaalde categorieën te onderscheiden. Dus doe lekker mee. Ik vermoed dat je er veel aan hebt.

Q:

Is aanmelding door op ‘GAAT’ te klikken bij het start evenement voldoende?

A:

Nee, bij de details klik je op méér weergeven, vervolgens op de link naar een filmpje met meer uitleg. Daarna ga je terug en klik je op de link van de subscribe pagina en daar volg je de andere instructies. Je krijgt ook telkens meer en nóg méér info, en ik ook. Zodat ik kan inspelen op wat de deelnemers verlangen.

Q:

De inschrijving was niet echt duidelijk op de website. Loop je zo geen kandidaten mis?

A:

Je bent de eerste die me dit vertelt, dank je wel voor je feedback. Ik wil trouwens alleen mensen die zich inspannen om mee te doen 😉 Dus blijkbaar bereik ik de juiste mensen.

Ik heb nog nooit zoveel inschrijvingen gehad. Joepie!

Allemaal doorzetters die een zetje verdienen in een periode van impasse.

JAAAA, HET IS BIJNA ZOVER! BEN JE AL INGESCHREVEN?

NEE?

Dat kan via het Facebook evenement

Of door op de foto hieronder te klikken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s