activeer ‘Jouw Eigen Wijze Zelf’ kaarten

Eindelijk is daar de waardige vervanger van de klassieke en eeuwenoude waarzeggerskaarten.

Deze kaartenset is ontstaan uit zielentekeningen waarbij telkens 1 woord hoort. De 150 kaarten zijn gemaakt van afwasbaar pvc, 8×8 cm.

De gebruiksaanwijzing vind je terug in een vouwboekje met tips om helemaal zelf aan de slag te gaan met je interpretatie. Want daar draait het om. Jouw Eigen Wijze Hogere Zelf wordt door de kaarten aangemoedigd om kennis vrij te geven via jouw persoonlijke ‘downloads’.

Voor echte kaartlezers is de afbeelding een open boek en is de bijbehorende tekst overbodig.

De kaarten dragen de oorspronkelijke energie van de zielentekening nog in zich. In de testperiode hebben proefpersonen tekeningen en verhalen geschreven na het trekken van een kaart. Niemand wist welk originele verhaal bij welke kaart hoorde, behalve de opdrachtgevers tot het creëren van hun eigen zielentekeningen.

Ikzelf was soms tot tranen toe geroerd…. en wat vooral bijzonder was: Sommigen van de deelnemers hadden nooit met ‘tarot’ kaarten gewerkt. Dit was hun eerste ervaring.

De kleurrijke kaarten vertellen unieke boodschappen naar jou of naar degene waarvoor je ze legt.

Ben jij een professionele helderziende, helderwetende en/of heldervoelende, dan zijn deze kaarten misschien ook voor jou bestemd.

OF

Wil je dat ik je een persoonlijke reading geef met deze kaarten?