Kopie of Eigen Wijs?

Hoe een mens evolueert van geïnspireerd worden naar Inspirator zijn. Hoe iemand een voorzetje krijgt en vervolgens zijn doel bereikt….. of niet…. dat kan ook.


In deze video vertel ik hoe je moeiteloos een doel kan bereiken, zonder te plannen hoe je daar dan komt. Ik maak je duidelijk hoe je onderscheid kan maken tussen al die onrustige stemmetjes in je hoofd en Die Rustige Eigen Wijze Stem in je hart.


*

Wil jij ook jouw doel bereiken? Mag ik jou een zetje geven? Je ontvangt ‘Voorbij de Verbeelding’ in gratis pdf-vorm als jij jezelf aanmeldt via mail:

Dan krijg je ook ander materiaal om wat belangrijk is voor jou, in je leven te manifesteren. De wet van aantrekkingskracht in zijn volle potentie beleven, dat is wat ik doe. Dat is wat ik in jou activeer als wij contact maken.

*

Vind je mijn lives inspirerend?

Ondertussen heb ik al een indrukwekkende collectie, scroll maar eens door mijn gratis videos op deze pagina.


Vind je mijn lives inspirerend? Ondertussen heb ik al een indrukwekkende collectie, scroll maar eens door mijn gratis video’s op YouTube of Facebook (elke dag behalve zondag live om 10 uur).

Wat zijn ze je waard? Een klein bedrag per maand?1? €5? €20?…..Vele kleintjes maken één grote. Ik doe sowieso enthousiast verder, mét of zonder donatie. Het wordt alleen maar nóg leuker, als ik daarin ondersteund word via jouw gift. Dan kan ik ook mijn (on)kosten dekken en is die ongemakkelijke ‘ruis’ op de achtergrond ook verdwenen.

Donaties en meer info

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s