Kristalhelder?

Hoe mooi is dat!

Deze video gaat over hoe een visie kristalhelder is voor de een…. En een tegenovergestelde visie kristalhelder kan zijn voor de ander. Het gaat over controle gedrag en over vrijheidsdrang. Het gaat over respect voor beide visies.

Het gaat over de noodzaak om als jongere je Eigen Wijsheid uit ervaring op te doen. En het gaat over de overgedragen wijsheid van ouderen door jarenlange ervaring. Het gaat over respect hebben voor beide.

En het gaat over je eigen triggers leren kennen en onschadelijk maken, zodat je cynische en sarcastische opmerkingen kan laten voor wat het is. En het gaat over nog veel meer. Twee rechtlijnige visies kunnen bij overlapping een regenboog veld laten ontstaan. Op dit moment zitten wij in overgangssituatie die wreed ongemakkelijk is voor de twee rechtlijnige visies.

In plaats van zich af te wenden van elkaar, is het tijd om in liefde naar elkaar terug te keren. Elkaar in de ogen te kijken, elkaars eigenheid respecteren, zien dat beide Waardevol zijn. Dus in plaats van weg te lopen van elkaar of elkaar te bestrijden, nodig ik iedereen uit, om terug te keren naar ‘Wij zijn Allen één’.

Het is kristalhelder dat we op weg zijn naar een mooie nieuwe samenleving, die op dit moment nog onmogelijk lijkt.

*

Vind je mijn video’s inspirerend? Ondertussen heb ik al een indrukwekkende collectie, scroll maar eens door mijn gratis aanbod op Facebook (elke dag behalve op zondag live om 10 uur) en YouTube. Wat zijn ze je waard? Misschien een klein bedrag per maand? €1? €5? €20…..Vele kleintjes maken één grote. Ik doe sowieso enthousiast verder, wel of geen bijdrage.

Het wordt alleen maar nóg leuker, wanneer ik daarin ondersteund word via jouw gift. Dan kan ik ook mijn (on)kosten dekken en is die ongemakkelijke ‘ruis’ op de achtergrond ook verdwenen. Donaties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s